Meteen naar de content

VOOR 17:30 BESTELD, VANDAAG VERZONDEN!

ONTDEK NIEUWE COLLECTIE

  Over Ons

   

  Welkom bij Zarifya - Waar Schoonheid en Elegantie Samenkomen

  Bij Zarifya, afgekort Zarif wat in de Turkse taal 'Elegant' betekent, streven wij ernaar dat elke vrouw zich speciaal en elegant voelt. Net als bij Zarifya, begrijpen we dat een prachtig paar oorbellen of een mooi setje sieraden meer is dan alleen een accessoire; het is een manier om liefde en zorg te tonen, zowel aan anderen als aan onszelf.

  Eenmaal een sieraad gekocht of ontvangen, willen we dat je er zo lang mogelijk van kunt genieten. Daarom zijn al onze sieraden bij Zarifya gemaakt van hoogwaardig stainless steel, oftewel 'roestvrij staal' (RVS). Bij Zarifya hebben RVS sieraden het grote voordeel dat ze vrijwel niet verkleuren, lang mooi blijven, stevig zijn, waterproof en allergievrij. Bij Zarifya zorgen we ervoor dat jouw sieraden herinneringen blijven koesteren, dag in en dag uit.

  Onze webshop staat vol met tijdloze klassiekers en trendy statementstukken, zodat je altijd het perfecte cadeau kunt vinden voor je moeder, zus, partner of gewoon voor jezelf. Bij Zarifya geloven we in de kracht van zelfexpressie en het uiten van je unieke stijl door middel van onze prachtige sieraden.

  Laat Zarifya deel uitmaken van jouw verhaal, en onthoud: in elke schittering van onze sieraden vind je een stukje van ons hart.

  Met liefde en schittering,
  Het Zarifya Team